WALHALLA INVEST intra pe piata romaneasca in anul 1997 incercand sa acopere cat mai multe sectoare in furnizarea de servicii la cele mai inalte standarde in domeniul electricitatii aducand cele mai bune solutii ce vin in intampinarea necesitatiilor celor mai exigenti clienti.

Obiectivul tinerei si dinamicei echipe WALHALLA INVEST este acela de a oferi calitate si profesionalism inainte si dupa prestarea serviciilor castigand increderea noilor si vechilor clienti .

Preocuparea fundamentala a S.C. WALHALLA INVEST S.R.L. este calitatea produselor si lucrarilor sale. Responsabilitatea si angajamentul pentru politica in domeniul calitatii apartin managmentului societatii, care elaboreaza aceasta politica avand in vedere urmatoarele :

-imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management al calitatii;

-satisfacerea cerintelor standardului de referinta pentru sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001/2001.

=> Politica in domeniul calitatii este materializata prin conceperea , realizarea si oferirea unor produse si lucrari de calitate avand urmatoarele obiective:

-cresterea satisfactiei clientului;

-implementarea si certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu normele standardului SR EN ISO 9001/2001;

-cresterea eficientei WALHALLA INVEST;

-mentinerea si extinderea segmentului de piata detinut ;

-perfectionarea continua a personalului prin efectuarea de cursuri pentru eficientizarea proceselor importante;

-respectarea termenelor contractuale;

-dezvoltarea relatiilor cu furnizorii si clientii firmei n scopul eficientizarii operationale si derularea rapida a relatiilor contractuale.

Pozele de mai jos dovedesc calitatea serviciilor noastre

Free CSS Templates